Свята йдуть і гостей ждуть.Так звичайно відмічали Новий рік наші батьки і дідусі і бабусі.
Збиралося багато гостей за святковим столом і забувалися всі біди і незгоди і магія Нового Року зближувала людей.
Щоб святковий стіл здивував ваших гостей
потрібно проявити фантазію і креатив.
Звичайно ж усі чекають побачити щось новеньке цікаве.
Потрібно поєднати традиційну українську кухню з кухнею народів світу, щоб відчувалося щось рідне і водночас було здивування від диковинки.
Що можна приготувати ?
1. Спробуйте приготувати морепродукти в гарбузі з ароматними травами і соусом.
2. Спечіть пиріг з ковбаси та ананасів
3. Обов'язково включіть в новорічне меню
авокадо, бо це корисний і досить смачний продукт.
4. Не забудьте про скумбрію або камбалу яку можна приготувати у винному соусі або запекти з овочами та часником.
7. Рулет з декількома начинками з паштетом та сиром
8. Обов'язково приготуйте салат з печінкою та оливками з брокколі або пекінською капустою мілко нашинкованою і замаринованою, з додаванням яблука, заправивши йогуртом.
9. Гаряча страва , наприклад курячий бульон з апельсином та чорносливом неочікувано може здивувати ваших гостей при правильному приготуванні.
10. Обов'язко включіть в меню свіжі фрукти ,
екзотично прикрасити їх на столі .
11.Додайте нові компоненти в ваше меню.
Поекспериментуйте з чорною редькою, медом і творогом, а також не забудьте про
груші і манго.
12. Я завжди включаю в новорічне меню печінку тріски , якщо є в продажу.
Можна зробити бутерброди з соусом та яйцем з зеленню.
13.Улюблені тістечка можна зробити смачними і корисними замінивши цукор чорномливом та курагою з мигдалем.
14. Якщо ви любитель тортиків, то зробити його можна просто і оригінально навіть без випічки.Можна використати готові еклери та шоколадки ,а також лукум в поєднанні з фруктово-молочною заливкою та агар-агаром.
15. Для того щоб дійсно здивувати гостей,
приготуйте своїми руками мисливські кобаски і зробіть щось на зразок піти або шаурми у вигляді кошиків з подарунками, з набором соусів у корзинці.
16. Ви любите побалувати себе і свою родину рибними шедеврами ?
То приготуйте тунця з мідіями в олійно-лимоній заливці(мідії тушкувати не потрібно краще брати мариновані).
17.Навіть якщо ви любите дивувати, не варто відмовлятися від традиційних олів'є та шуби оскільки ці рецепти не дарма багато років є улюбленими стравами .
Можна додати в олів'є мариновані шампіньони.
Звісно ви можете приготувати зовсім інші страви. Я лише запропонував свій варіант новорічного меню.
0 коммент.:
Отправить комментарий